Kom heerlijk tot rust in een vakantiebungalow van CountryHomes in Friesland

Onze vakantiebungalows zijn van alle gemakken voorzien, vrijstaand en omgeven door een groene, sfeervolle bostuin van maar liefst 600 m2. In de Friese natuur kunt u veel activiteiten ontplooien. Ook kunt u heerlijke tochten maken, lopend of per fiets of een rondje golfen op een van de golfbanen in de directe omgeving van onze parken. Ontdek Friesland vanuit een van onze vakantiebungalows!

Oldeberkoop is een karakteristiek Fries brinkdorp, op de grens van het Fries-Drentse Wold

Hier vindt u volop bos en natuur. Onze vakantiebungalows bieden u veel privacy en rust. Zo zijn alle bungalows vrijstaand, met een ruim zonneterras met tuinmeubilair. Deze vakantiebungalows in Friesland zijn een absolute aanrader voor natuurliefhebbers en rust- en ruimtezoekers. Het park is met name geschikt voor stellen en 55-plussers. Bekijk voor meer informatie de vakantiebungalows Friesland van Bungalowpark Molenbosch.

Reserveer nu Neem contact op

Bakkeveen ligt vlakbij het drie-provinciën-punt van Friesland, Groningen en Drenthe

Vlak buiten dit Friese brinkdorp ligt het rustige, ruim opgezette, groene Bungalowpark ’t Hout. Dit park is zeer geschikt voor jonge gezinnen en 55-plussers. U kunt (tegen betaling) gebruik maken van veel faciliteiten op de nabijgelegen camping op loopafstand. Onze vakantiebungalows in het Friese Bakkeveen zijn schoon, comfortabel en bieden u volop privacy. Elke bungalow heeft een privéparkeerplaats bij de bungalow en een heerlijk terras met tuinmeubilair. Bekijk de bungalows direct!

Reserveer nu Neem contact op