Vakantiebungalow in Drenthe

Wilt u genieten van uw vakantie in een vakantiebungalow in Drenthe?

Met rust, ruimte, privacy en natuur? Boek dan eens een van de vakantiebungalows in Drenthe van CountryHomes. Onze vakantiebungalows zijn schoon, verzorgd en comfortabel. Ook kunt u genieten van de 600m2 bostuin die de vakantiebungalow omringt. Kom heerlijk tot rust: u bent op vakantie met alle luxe van thuis!

Drenthe staat bekend om zijn mooie natuur, Drentse Hondsrug en bos en heide.

De vakantiebungalow Drenthe staat daar middenin: vlakbij het mooie dorpje Exloo. Bungalowpark Zuidhof (Hunzebergen) is een zeer verzorgd groen park, waar veel waarde wordt gehecht aan uw privacy.  U heeft de beschikking over een privéparkeerplaats bij uw vakantiebungalow in Drenthe. De vakantiebungalow is van alle gemakken voorzien.

In de omgeving van de vakantiebungalow in Drenthe zijn veel activiteiten en faciliteiten.

Zowel op het bungalowpark als in de dichtbijgelegen karakteristieke Drentse dorpen. Een fiets- of wandeltocht is heerlijk in deze omgeving. Met Golfpark Exloo op loopafstand, is een balletje slaan een leuke sportieve bezigheid. Op het bungalowpark zelf kunt u gebruik maken van de openluchtzwembaden, het restaurant, midgetgolfbaan, bowlingbaan en dergelijke. Kijk voor alle informatie over uw vakantiebungalow in Drenthe op de bungalowpagina voor een welverdiende en betaalbare vakantie!

Reserveer nu Neem contact op