Tijdelijke woonruimte in Drenthe of Friesland

Bent u op zoek naar tijdelijke woonruimte in Friesland of Drenthe?

Moet u een bepaalde periode overbruggen tussen uw oude en nieuwe woning? Of bent u door andere zakelijke of persoonlijke omstandigheden genoodzaakt tijdelijke woonruimte te huren in Drenthe of Friesland? CountryHomes is u graag van dienst. Wij beheren de verhuur van diverse comfortabele bungalows. Deze compleet ingerichte bungalows zijn uitermate geschikt voor tijdelijke woonruimte.

Het huren van een bungalow voor tijdelijk verblijf in Drenthe of Friesland is ideaal!

Zo hoeft u geen inboedel te verhuizen aangezien  alles al in de bungalow aanwezig is. Tijdelijke woonruimte heeft u toch het liefst met alle luxe van thuis? Wij passen de verhuur dan ook aan op uw wensen. Daarnaast staan onze bungalows altijd in een rustgevende omgeving, ideaal om te genieten van natuur, rust en ruimte.

Het vinden van geschikte tijdelijke woonruimte kan veel stress veroorzaken. De tijd begint te dringen en het is lastig de juiste keuze te maken uit het aanbod. CountryHomes neemt deze zorgen van u over. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij uw wensen en onze mogelijkheden. Op basis hiervan doen wij u een passend aanbod. Zo kunt u het zoeken naar tijdelijke woonruimte uitbesteden aan ons. Wij helpen u graag!

Voor meer informatie, de mogelijkheden van tijdelijke woonruimte en het aanbod aan bungalows van CountryHomes.

Neem contact op