Bungalow huren in Friesland

Wilt u een bungalow huren in Friesland waar u volop van privacy en rust geniet?

Huur dan een bungalow in Friesland. U kunt in Friesland een bungalow huren in een bosrijke omgeving: tussen de Friese en Drentse bossen. De bungalows in Friesland zijn vrijstaand, comfortabel en schoon. Wilt u een bungalow huren in Friesland? Dan kunt u kiezen tussen onze parken in Oldeberkoop of Bakkeveen.

Bekijk ons aanbod en huur uw vakantiebungalow in Friesland.

Geniet bij ons van uw heerlijke, betaalbare vakantie!

Direct reserveren

Onze bungalows zijn gelegen op de grens van de Friese en Drentse bossen. Hier zijn twee bungalowparken gelegen. Bungalowpark ’t Hout ligt vlakbij het gezellige brinkdorp Bakkeveen. Bungalowpark Molenbosch ligt vlak buiten het karakteristieke Friese brinkdorp Oldeberkoop. Alle bungalows bieden u privacy en rust en zijn omgeven door een mooie ruime en sfeervolle bostuin van 600 m2. Iedere bungalow is voorzien van een zonneterras met tuinmeubilair. De parkfaciliteiten van Bungalowpark ’t Hout zijn op loopafstand van de bungalows.

Reserveer nu Neem contact op

Alle bungalows zijn gewaardeerd met 3+ of 4 sterren. Ze zijn  vrijstaand, gezellig ingericht en schoon. De bungalows zijn ingericht voor vier personen. U heeft de beschikking over een privéparkeerplaats direct bij uw bungalow. Een eventuele tweede auto kunt u parkeren op de naast het park gelegen gastenparkeerplaats.  De indeling van de bungalows is als volgt: woonkamer met eethoek en zithoek, compleet ingerichte (open) keuken met o.a. koelkast, magnetron, waterkoker, filterkoffieapparaat en Senseo-apparaat. De badkamer is voorzien van een heerlijk ligbad, douche en toilet. Uw bungalow beschikt over drie slaapkamers: de ouderslaapkamer heeft een 2-persoonsbed met luxe pocketvering matras.

De andere twee slaapkamers hebben ieder een 1-persoonsbed. Bijplaatsen van een kinderbed is mogelijk. De bungalows zijn voorzien van cv-verwarming, kabeltelevisie of Digitenne. De meeste bungalows zijn voorzien van GRATIS Wifi. Bij elke bungalow is een oplaadpunt voor uw electrische fietsen beschikbaar.

Reserveer nu Neem contact op

Bungalowpark ’t Hout

Iedereen die van wandelen, fietsen, zwemmen en culturele uitstapjes houdt is van harte welkom op dit bungalowpark. Het huren van een bungalow is een aanrader voor natuurliefhebbers, rust- en ruimtezoekers en andere levensgenieters die rust en relaxen belangrijk vinden. Het park is zeer geschikt voor jonge gezinnen (diverse (kinder)zwembaden, binnen-en buitenspeeltuinen op loopafstand) en 55-plussers.

Bungalowpark Molenbosch

Iedereen die van golfen, paardrijden, wandelen, fietsen of  museumbezoek houdt zal een heerlijke tijd hebben op dit bungalowpark. Bungalowpark Molenbosch is een aanrader voor natuurliefhebbers, rust- en ruimtezoekers en levensgenieters die rust en relaxen belangrijk vinden. Dit park is bij uitstek geschikt voor stellen en 55-plussers.

Reserveer nu Neem contact op

Omgeving

Bungalowpark ’t Hout

In de omgeving van Bungalowpark ’t Hout heeft u volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen, zwemmen en een museum te bezoeken. Ook vindt u volop winkels en eetgelegenheden in Bakkeveen (5 minuten wandelen), Drachten ( 15 autominuten), Assen en Groningen (35 autominuten). Ook zijn er leuke attracties voor alle leeftijden in de omgeving: Attractiepark Duinenzathe (Appelscha), Zwembad en Doolhof Dûndelle (Bakkeveen), Dierenpark Aquazoo (Leeuwarden), Natuurgebied Bakkeveense Duinen, Museum Dr88 (Drachten), Drents Museum (Assen), Groninger Museum (Groningen).

Omgeving

Bungalowpark Molenbosch

Bungalowpark Molenbosch geeft u volop mogelijkheden om te golfen, paardrijden, wandelen, fietsen en een museum te bezoeken. Winkels en eetgelegenheden vindt u in Oldeberkoop (5 minuten wandelen), Oosterwolde (15 autominuten), Drachten (30 autominuten), Wolvega en Heerenveen (resp. 15 en 25 autominuten). Attracties in de omgeving van het park: Golfbaan Lauswolt (Beetsterzwaag), Golfbaan Heidemeer (Heerenveen), Attractiepark Duinenzathe (Appelscha), Museum Dr88 (Drachten), HomeCenter (Wolvega), Museum Belvédere (Oranjewoud), Dierenpark Aquazoo (Leeuwarden), Fries Museum (Leeuwarden), Museum Princessehof (Leeuwarden), Natuurmuseum Fryslân (Leeuwarden).

Faciliteiten

Bungalowpark ’t Hout

U kunt gratis gebruik maken van de (deels overdekte) buitenspeeltuinen van de naastgelegen Camping ’t Hout (direct naast het bungalowpark). Het dorp Bakkeveen beschikt over een schitterend modern openluchtzwembad (op loopafstand van uw bungalow). Dit zwembad beschikt over o.a. kinderbaden, 25 meter bad voor het trekken van baantjes, duikplank, zonneweide en horecafaciliteiten. Op het parkterrein bevindt zich een snackbar/lunchroom met gezellig terras. Hier kunt u ’s ochtends terecht voor verse broodjes, koffie met gebak, lunch, plateservice, ijs etc.

Reserveer nu Neem contact op

U huurt al een bungalow vanaf € 199, – (weekend of midweek) en € 249,- (per week). Deze prijzen zijn inclusief GRATS Wifi (in de meeste bungalows), kabeltelevisie of Digitenne, wasmachine en wasdroger, energiekosten, boekings-en administratiekosten en BTW en exclusief toeslag energiekosten (afhankelijk van periode: zie prijslijst).

Vraag ook naar onze Last minute-aanbiedingen en arrangementen!

Overige bijkomende kosten:

  • € 50, – / € 100, – verplichte waarborg (afhankelijk van de huurperiode)
  • € 45, – bijdrage verplichte eindschoonmaak
  • Toeristenbelasting Bungalowpark ‘t Hout: 2,5% van de huursom
  • Toeristenbelasting Bungalowpark Molenbosch: € 1,65 per persoon per nacht

U kunt gratis gebruik maken van vier 1-persoons dekbedden, hoofdkussens en matrasbeschermers. Neem zelf uw bed- , bad- en keukenlinnen mee. Wilt u dit liever huren? Ook dit is mogelijk: de kosten hiervan zijn  € 6,50 per persoon/per set. De opmaak van de bedden kunnen wij voor u verzorgen voor  € 6,50 per stuk. Kindermeubilair is gratis verkrijgbaar. Als u van deze mogelijkheden gebruik wilt maken, kunt u dit bij boeking aangeven. Huisdieren en roken zijn in onze bungalows niet toegestaan.

Bekijk volledig prijzenoverzicht Reserveer nu Neem contact op